Samsung Galaxy Watch4 44 mm pametni sat, crni/rozi/srebrni/zeleni

Cena od 21.125 din do 37.760 din
Samsung Galaxy Watch4 44 mm pametni sat
Stavi u listu želja
Postavi obaveštenje o ceni
Istorija najniže cene
Podeli
Prijavi grešku

Samsung Galaxy Watch 4 40mm R860/R865 pametni sat

2
21.125 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Samsung Galaxy Watch 4 44mm R870 pametni sat

2
21.125 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu

Samsung Galaxy Watch4 44 mm Samsung Galaxy Watch4 44 mm je tanušni sat gigantskog Samsunga, koji pleni, kako svojim izgledom, tako i karakteristikama. Ovaj korejski proizvođač ulazi u svet Wear OS-a, ali ga ipak malo brendira po svome, pa je to sada Wear OS Powered By Samsung. Kako god bilo, tu su objedinjene sve popularne Samsung aplikacije za satove, kao što su Pay, S Health, Smart Things i Bixby asistent, i Google aplikacije poput Maps-a. Korisnički interfejs...

Samsung Galaxy Watch4 44 mm je tanušni sat gigantskog Samsunga, koji pleni, kako svojim izgledom, tako i karakteristikama. Ovaj korejski proizvođač ulazi u svet Wear OS-a, ali ga ipak malo brendira po svome, pa je to sada Wear OS Powered By Samsung. Kako god bilo, tu su objedinjene sve popularne Samsung aplikacije za satove, kao što su Pay, S Health, Smart Things i Bixby asistent, i Google aplikacije poput Maps-a. Korisnički interfejs je The One UI Watch, i vrlo je prijatan za korišćenje. Funkcija ima pregršt, aplikacija bezbroj, a možete obaviti i telefonski poziv. Kretanju kroz ovu šumu mogućnosti je dodatno olakšano prstenom oko ekrana na satu, koji možete okretati i time se kretati kroz menije i aplikacije. Ma koliko softver bio dobar, hardver je ipak pretrpeo znatnija poboljšanja, u odnosu na prethodnu generaciju. Čipset je Exynos W920, koji je specijalno dizajniran za pametne satove. Proizvodni proces je 5nm, i u paketu su dva Cortex-A55 jezgra i Mali-G68 grafika. Kada se svi ovi lepi nazivi pretoče u performanse, možete očekivati 20% brži procesor, 50% brži RAM i čak 10 puta moćniju grafiku, a sve to u odnosu na prethodni sat iz serije. Posebno je za pohvalu proizvodni proces, jer je 5 nm izuzetno malo (kod većine satova je to 12 ili 28 nm) i pozitivno deluje na potrošnju energije i zagrevanje. Kad smo kod potrošnje, ugrađena je punjiva baterija kapaciteta 361 mAh i omogućiće Vam 40 h prilično solidnog mučenja (baterija se potpuno napuni za dva sata). Radne memorije ima 1.5 GB, dok slobodne interne memorije ima oko 16 GB. Sve ovo je spakovano u vrlo kvalitetno kućište od nerđajućeg čelika, koje je vodootporno (do 50 m, 5 ATM i IP68 rejting). Dostupan je u  crnoj boji.
Raspoloživost potrebno proveriti
37.760 din
Stavi u listu želja
U prodavnicu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u prodavnici
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana
  • U dolasku, po narudžbini
  • Raspoloživost potrebno proveriti
  • Nije raspoloživo
Pametno.rs nije internet prodavnica već mesto na kojem možete da pregledate i uporedite ponudu drugih prodavnica za Samsung Galaxy Watch4 44 mm pametni sat. Iako se podaci osvežavaju nekoliko puta na dan savetujemo da se pre kupovine detaljnije informišete direktno kod prodavnice koju ste odabrali za kupovinu proizvoda Samsung Galaxy Watch4 44 mm pametni sat. Pametno.rs ne garantuje za tačnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (8806092559509)
Ocene i komentari
Proizvod još nije ocenjen, promeni to!
Napiši komentar
Posetioce koji su gledali ovaj proizvod takođe su zanimali i proizvodi